Varmepumper

!Kenneth Christensen VVS A/S-modul fravalgt kan give dig gode råd, hvis du overvejer at få etableret jordvarme.

Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte, og udtrække af jorden hele året ved hjælp af f.eks. et varmvandsanlæg.
 
Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder - i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi.
 
Udover at være en god og sikker investering, opnår du ligeledes en mindre forurening. Dine fyringsudgifter kan du reducere markant i forhold til olie eller naturgas.
 
Kontakt os, og hør mere om dine muligheder med et jordvarmeanlæg.

"Med godt humør"

Har fået udskiftet baderumsmøbler samt rådgivning grundet udfordringer med gulvvarmesystemet. Opgaven blev løst kompetent og med godt humør.

Yderst professionel virksomhed.

Susanne B. Søndergaard

"Behagelig og kompetent"

Yderst behagelig og kompetent repræsentant for firmaet. Firmaet har installeret vandvarmer samt rørføringer i vores hus. En klar anbefaling herfra til Kenneth Christensen VVS

Claus Nielsen

"Kan varmt anbefale"

Havde besøg af Kenneth Christensen VVS i forbindelse med rådgivning omkring ventilation i badeværelset og loft. Rigtig god service. Meget behagelig mand kan varmt anbefale Kenneth Christensen VVS

Pia Taarnager

CVR: 19994503​

Adresse

Kenneth Christensen VVS A/S

Christian II's Allé 2A,

​2300 København S

Kontakt

E-mail: kc.vvs@mail.dk

Telefon: 40 15 66 12

​- Persondatapolitik