40 15 66 12

D​ØGNVAGT

Blikkenslager i København og Amager

​Hos Kenneth Christensen VVS A/S varetager vi også blikkenslagerarbejde.

Med fokus på godt håndværk og faglig stolthed giver vi som professionel og seriøs blikkenslager gerne et uforpligtende tilbud på dit kommende projekt – uanset størrelsen og typen af opgave. Vi tager blandt andet hånd om blikkenslageropgaver i forbindelse tagrenoveringer såsom tagrender, inddækninger, taghætter skifertage samt rygninger.

Blikkenslager i dit område?

Vores kontor ligger på Christian II’s Allé på Amager, men vi udfører VVS- og blikkenslageropgaver i hele hovedstadsområdet og omegn. Så står du med en opgave, hvortil du mangler en blikkenslager, så kontakt os blot, så tager vi en snak om dine muligheder.

Vi kan også stå til rådighed som fast VVS’er og/eller blikkenslager for dig eller jer i København og omegn. Der er flere fordele ved at have en fast blikkenslager tilknyttet ejendommen – alle procedurer og arbejdsgange er eksempelvis afklaret, vi kender til installationerne og har nøgler til at låse os ind. Alt I skal gøre er derfor at ringe efter os, når der er behov for vores hjælp.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til Kenneth Christensen på tlf. 40 15 66 12, hvis du ønsker flere informationer. Vi giver også gerne vores faglige vurdering på projekter for privatkunder, erhvervskunder, boligforeninger samt boligselskaber.

Eller på email: kc.vvs@mail.dk

HVAD SIGER VORES KUNDER?​

Super service. Super professionel. - Jette Bælum

Adresse: Christian II´s Allé 2A // Postnr. & by: 2300 København S // Telefonnumre: 32 55 66 11 / 40 15 66 12 // Email: kc.vvs@mail.dkCVR: 19994503​

Se vores Persondatapolitik