-->

Kundeudtalelser​

"Løste problemet i en fart"​

Vi har haft Kenneth Christensen VVS til at hjælpe os med opgaver i vores hus. Hver gang har vi været ovenud tilfredse. Første gang var en mindre hasteopgave i forbindelse med et utæt rør i vores badeværelse. Kenneth trådte til som et lyn og løste problemet i en fart. Der var ikke en finger at sætte på arbejdet. 

Anden gang brugte vi Kenneth til at koordinere et større projekt med varmeanlæg, kloakering, etablering af omfangsdræn mm., der involverede flere forskellige håndværkere. Han har et gevaldigt overblik over projektet og formår at få alle håndværkerne til at arbejde sammen efter fælles plan. Han holder, hvad han lover, og formår at gøre kunden tryg i et større projekt. Vi kan varmt anbefale Kenneth Christensen VVS.

- Henrik Andersen

"Behagelig og kompetent"​

Yderst behagelig og kompetent repræsentant for firmaet. Firmaet har installeret vandvarmer samt rørføringer i vores hus. 

En klar anbefaling herfra til Kenneth Christensen VVS​

- Claus Nielsen​

"Kan varmt anbefale"

Havde besøg af Kenneth Christensen VVS i forbindelse med rådgivning omkring ventilation i badeværelset og loft. Rigtig god service. Meget behagelig mand kan varmt anbefale Kenneth Christensen VVS

- Pia Taarnager

"Yderst professionel virksomhed"

Har fået udskiftet baderumsmøbler samt rådgivning grundet udfordringer med gulvvarmesystemet. Opgaven blev løst kompetent og med godt humør.

- Susanne B. Søndergaard

CVR: 19994503​

Adresse

Kenneth Christensen VVS A/S

Christian II's Allé 2A,

​2300 København S

Kontakt

E-mail: kc.vvs@mail.dk

Telefon: 40 15 66 12

​- Persondatapolitik