Udtalelser

​Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi

Som ejendomsmægler og ejendomsinvestor har jeg, gennem snart 25 år, anvendt Kenneth Christensen VVS A/S som rådgiver i forbindelse med byggeprojekter.
De har altid haft stor, faglig indsigt i VVS-faget. Når jeg har spørgsmål til en byggesag, er jeg altid sikker på at få et fagligt og kompetent svar.
En rådgivning jeg gennem årene har været helt tryg ved.

De bedste anbefalinger.
Jens Strandby

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Har de seneste år brugt Kenneth Christensen VVS A/S til bla mindre renoveringsopgaver af badeværelse, varmesystem + andre VVS-opgaver..

Kommer altid til aftalt tid, er meget omhyggelig med udførsel af arbejdet og efterfølgende oprydning.
Faglighed, punktlighed og ordentlighed i top. Får klart mine bedste anbefalinger.


- Charlotte Rantzau

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Vi havde akut (!) brug for VVS en fredag aften. Kenneth var nem at komme i kontakt med, 15 minutter om at stå på adressen og fiksede problemet - både det akutte og det underliggende - på ganske kort tid. Meget stor anbefaling herfra!


- Julie Nykjær

Positiv: Professionalisme
DK´s bedste VVS-Service!!!

Havde akut brug for en VVS´er og Kenneth Christensen VVS A/S var lige så punktlig, som aftalt.. et hurtigt og professionelt arbejde udført, uden anmærkninger.
Tak for den gode service og det gode humør.

Kh Familien Ravn

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Jeg har brugt Kenneth Christensen VVS A/S til at evaluere varme og VVS i forbindelse med køb af nyt hus (to forskellige huse).
Kenneth Christensen fremstår kyndig og professionel og jeg kan trygt anbefale ham til reparation og rådgivning af VVS systemer.


- Jesper BirkP

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Værdi
Vi er en mellemstor andelsboligforening, hvor jeg sidder som bestyrelsesmedlem, og hvor vi har haft projekt med udskiftning af alle vandledninger m.v. i kælder og på loft samt i lejlighederne. I den forbindelse brugte vi Kenneth Christensen som tilsynsførende med kontakter til og koordinering af alle håndværkerne og efterfølgende kontrol af det udførte arbejde. Kenneth Christensen udførte arbejdet med stor grundighed og faglig ekspertise, så vi har været særdeles tilfredse, og kan varmt anbefale Kenneth Christensen VVS A/S til dit projekt.


- Bo Schødt Kluxen

Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Jeg har som arkitekt M.A.A. benyttet Kenneth Christensen VVS A/S til VVS- projekter, og draget nytte af deres store faglige indsigt og sans for kvalitetsbevidshed. Opgaverne er blevet løst og altid leveret med den bedste service, og alle aftaler er altid blevet overholdt. Så mangler du en kompetent VVS’er både som virksomhed eller privatperson til VVS- opgaver, så kan jeg varmt anbefale Kenneth Christensen VVS A/S.
Arkitekt Gerd Rasmussen, Gentofte.


- Gerd Rasmussen

Adresse

Kenneth Christensen VVS A/S

Christian II's Allé 2A,

​2300 København S

Find vej - klik her

Kontakt

E-mail: kc.vvs@mail.dk

Telefon: 40 15 66 12

​CVR: 19994503