-->

VVS-arbejde i København, Nordsjælland og på Amager

Hos Kenneth Christensen VVS A/S varetager vi VVS-arbejde i København, Nordsjælland og på Amager. Så kontakt os gerne, hvis du står og mangler en professionel VVS-installatør.

Når vi udfører VVS-arbejde har vi altid fokus på den faglige stolthed og bestræber os altid på at levere kvalitetsarbejde uanset opgavens omfang og karakter.

Vi har dygtige samarbejdspartnere fra andre faggrupper og tilbyder også at stå for totalentreprisen på dit kommende projekt. Desuden samarbejder vi med ingeniører, når der er behov for tekniske beregninger.

Herudover står vi naturligvis for alle de nødvendige procedurer i forbindelse med jeres kommende VVS-arbejde – ansøgninger samt relevant kommunikation og myndighedsbehandling.​​

Overholdelse af aftaler

Hver dag gør vi vores ypperste for at leve op til kundernes forventninger. Dette gør vi ved til hver en tid at overholde vores aftaler samt under hele bygge- eller arbejdsprocessen at informere dig som kunde. På den måde kan du følge med i, hvordan VVS-arbejdet og byggeriet skrider frem.

Vi varetager dagligt VVS-arbejde for private, erhvervsvirksomheder, boligselskaber samt for andels- og ejerforeninger, med hvilke vi har indgået faste samarbejdsaftaler. 

Det betyder, at vi kender alt til installationerne, er i besiddelse af nøgler samt har et indgående kendskab til ejendommen generelt, hvilket letter proceduren, når noget skal laves.

Vi tilbyder også gerne en fast samarbejdsaftale til dig/jer, så I altid blot kan ringe til os, når der er brug for VVS-arbejde. Også når der opstår akutte problemer og behov for en VVS døgnvagt.

Mere information om VVS-arbejde

Ønsker du at vide mere eller ønskes blot et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde i København, Nordsjælland og på Amager, kan Kenneth Christensen VVS A/S kontaktes på tlf. 40 15 66 12.​

Eller på email: kc.vvs@mail.dk

Vi tager også hånd om blikkenslageropgaver.​

"Med godt humør"

Har fået udskiftet baderumsmøbler samt rådgivning grundet udfordringer med gulvvarmesystemet. Opgaven blev løst kompetent og med godt humør.

Yderst professionel virksomhed.

Susanne B. Søndergaard

"Behagelig og kompetent"

Yderst behagelig og kompetent repræsentant for firmaet. Firmaet har installeret vandvarmer samt rørføringer i vores hus. En klar anbefaling herfra til Kenneth Christensen VVS

Claus Nielsen

"Kan varmt anbefale"

Havde besøg af Kenneth Christensen VVS i forbindelse med rådgivning omkring ventilation i badeværelset og loft. Rigtig god service. Meget behagelig mand kan varmt anbefale Kenneth Christensen VVS

Pia Taarnager

CVR: 19994503​

Adresse

Kenneth Christensen VVS A/S

Christian II's Allé 2A,

​2300 København S

Kontakt

E-mail: kc.vvs@mail.dk

Telefon: 40 15 66 12

​- Persondatapolitik