Firmaprofil for Kenneth Christensen VVS A/S

Kenneth Christensen etablerede VVS-virksomheden i personligt regi tilbage i 1993. I 1997 blev firmaet omdannet til et aktieselskab med samme navn.

Ambitionen var og er stadig ikke at være størst, men altid at gøre et forsøg på at være blandt de bedste. Og hver dag gør vi et ihærdigt forsøg på at dygtiggøre os samt at følge med i udviklingen inden for faget – blandt andet når det kommer til nye materialer og nye arbejdsmetoder.

Visionen har til hver en tid været at sætte kunderne i fokus samt at vægte høj faglig stolthed og kvalitetsarbejde. Og vi gør vores for lige at strække os lidt længere.

​​​

Vores arbejdsområder

Udover almindelige vedligeholdelses- og blikkenslageropgaver påtager vi os også gerne totalentrepriser inden for renovering af blandt andet nye badeværelser og køkkener. Med dygtige samarbejdspartnere gør vi vores ypperste for at skabe resultater til kundernes fulde tilfredshed.

Hos Kenneth Christensen VVS A/S rådgiver vi desuden gerne i forbindelse med byggesager. Så står du for at skulle købe eller sælge og ønsker en professionel VVS’ers faglige vurdering af de tekniske installationer, står vi naturligvis til rådighed. Vi udarbejder mange VVS-rapporter i forbindelse med køb og salg af andels- og ejerboliger.

Kontakt os på tlf. 40 15 66 12, hvis du ønsker yderligere information.

Eller på email: kc.vvs@mail.dk

Adresse

Kenneth Christensen VVS A/S

Christian II's Allé 2A,

​2300 København S

Find vej - klik her

Kontakt

E-mail: kc.vvs@mail.dk

Telefon: 40 15 66 12

​CVR: 19994503