-->

Firmaprofil for Kenneth Christensen VVS A/S

Kenneth Christensen etablerede VVS-virksomheden i personligt regi tilbage i 1993. I 1997 blev firmaet omdannet til et aktieselskab med samme navn.

Ambitionen var og er stadig ikke at være størst, men altid at gøre et forsøg på at være blandt de bedste. Og hver dag gør vi et ihærdigt forsøg på at dygtiggøre os samt at følge med i udviklingen inden for faget – blandt andet når det kommer til nye materialer og nye arbejdsmetoder.

Visionen har til hver en tid været at sætte kunderne i fokus samt at vægte høj faglig stolthed og kvalitetsarbejde. Og vi gør vores for lige at strække os lidt længere.​​​

Vores arbejdsområder

Udover almindelige vedligeholdelses- og blikkenslageropgaver påtager vi os også gerne totalentrepriser inden for renovering af blandt andet nye badeværelser og køkkener.

Med dygtige samarbejdspartnere gør vi vores ypperste for at skabe resultater til kundernes fulde tilfredshed.​

Hos Kenneth Christensen VVS A/S rådgiver vi desuden gerne i forbindelse med byggesager. Så står du for at skulle købe eller sælge og ønsker en professionel VVS’ers faglige vurdering af de tekniske installationer, står vi naturligvis til rådighed. Vi udarbejder mange VVS-rapporter i forbindelse med køb og salg af andels- og ejerboliger.

Kontakt os på tlf. kc.vvs@mail.dk

"Med godt humør"

Har fået udskiftet baderumsmøbler samt rådgivning grundet udfordringer med gulvvarmesystemet. Opgaven blev løst kompetent og med godt humør.

Yderst professionel virksomhed.

Susanne B. Søndergaard

"Behagelig og kompetent"

Yderst behagelig og kompetent repræsentant for firmaet. Firmaet har installeret vandvarmer samt rørføringer i vores hus. En klar anbefaling herfra til Kenneth Christensen VVS

Claus Nielsen

"Kan varmt anbefale"

Havde besøg af Kenneth Christensen VVS i forbindelse med rådgivning omkring ventilation i badeværelset og loft. Rigtig god service. Meget behagelig mand kan varmt anbefale Kenneth Christensen VVS

Pia Taarnager

CVR: 19994503​

Adresse

Kenneth Christensen VVS A/S

Christian II's Allé 2A,

​2300 København S

Kontakt

E-mail: kc.vvs@mail.dk

Telefon: 40 15 66 12

​- Persondatapolitik